Unde ma cazez?

Unde mananc?

De unde cumpar?

Categorii:

 • Auto

  Auto, Scoli de Soferi, Benzinarii ...

 • Constructii

  Amenajari, Firme constructii, Hidroizolatii, ...

 • Divertisment

  Baruri, Puburi, Cluburi, Discoteci, ...

 • Educatie

  Biblioteci, Educatie, Galerii de ...

 • Liberi Profesionisti

  Electricieni, Zidari, Zugravi, Instalatori, ...

 • Lucruri de facut

  Distractii ...

 • Sanatate

  Infrumusetare, Stomatologie, Ginecologie, ...

 • Servicii

  Agentii imobiliare, Avocati, juristi, ...

 • Shopping

  Centre Comerciale, Alimentare, Articole ...

 • Turism

  Hoteluri, Pensiuni , Puncte Turistice, ...

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi pe mail noutati saptamanal

Aboneaza-te la newsletter

Shopping City Suceava

Calea Unirii nr 27 B Suceava

0%

Nu exista reduceri. Creeaza un voucher.

Adresa: Calea Unirii nr 27 B Suceava

Telefon: 0330 / 401850

Website: www.shoppingcitysuceava.ro

Tur Virtual Shopping City Suceava

To view virtual tour properly, Flash Player 9.0.28 or later version is needed. Please download the latest version of Flash Player and install it on your computer.

Incepand cu 17 aprilie 2008, Suceava are o noua atractie, Shopping City Suceava. Cumparatori, atat din Suceava, cat si din orasele invecinate – Falticeni, Radauti, Vatra Dornei, Botosani sau Dorohoi sunt asteptati sa viziteze primul parc de retail din judet, aflat la numai 5 minute de centrul orasului. Centrul Comercial reuneste numele unor mari companii din Romania: hypermarket-ul Carrefour (12.000 mp), mobila si accesorii - Mobexpert (5.760 mp), aparatura electronica si electrocasnica - Media Galaxy (2.950 mp) si operatorul de bricolaje BauMaxx (13.500 mp), precum si o Galerie Comerciala (aproximativ 13.000 mp) ce cuprinde marci de renume national si international, majoritatea lor in premiera pe piata locala.


Shopping City Suceava isi propune sa imbunatateasca stilul de viata al locuitorilor Sucevei si nu numai, prin orientarea obiceiurilor de consum catre produse si servicii de calitate, atat prin intermediul magazinelor pe care le gazduie┼čte, cat si prin facilitatile aditionale pe care le pune la dispozitie.


Shopping City Suceava se adreseaza unui public cat mai larg, cuprinzand de la persoane cu venituri modeste si pana la cele care isi permit sa aloce sume generoase pentru cumparaturile personale, fiind in acelasi timp si un centru de relaxare si distractie prin evenimentele pe care le organizeaza.

Media notelor: 5 ( 4 note)

2 persoane recomanda acest loc.

Leonard RADU din Constanta recomanda acest loc.

Stele acordate: 5 (din 5)

Postat la data de 02 Iulie 2012

"BIO-ALIMENTA 2012" ed. a VII-a

In perioada 20-22 Iulie a.c. vei fi "Turist prin Bucovina" , vino la Shopping City , Suceava acolo unde se va desfasura o noua editie a Targului de produse naturiste/bio " BIO - ALIMENTA 2012". Si la aceasta editie ca si la alte 2 editii anterioare CORTEX LTD srl din Constanta , in calitatea sa de IMPORTATOR si DISTRIBUITOR UNIC pentru Romania si R.Moldova va expune , va oferii spre testare si vanzare brandul " FITNESS - COFFEE " . Acest brand reprezinta singura CAFEA 100% NATURALA din lume in amestec armonios cu plante(medicinale) si condimente naturale, cafea despre care foarte multi consumatori spun aproape in majoritate ca , este probabil CEA MAI BUNA CAFEA A MOMENTULUI in Romania . Pana ne veti vizita aflati informatii importante despre : sortimente, ingrediente,beneficii,"Parteneri", modalitati de preparare pe : www.fitnesscoffee.ro . Sper ca deja ti-am suscitat interesul , asta in cazul ca nu cunosti deja acest BRAND UNIC in lume . Nu ratati intalnirea cu " FITNESS - COFFEE " pentru ca NICI NU SITI CE PIERDETI !!!

garry recomanda acest loc.

Stele acordate: 1 (din 5)

Postat la data de 16 Mai 2009

ba felicitari pt concurs

Adauga un comentariu:

(*) Campuri obligatorii