Unde ma cazez?

Unde mananc?

De unde cumpar?

Categorii:

 • Auto

  Auto, Scoli de Soferi, Benzinarii ...

 • Constructii

  Amenajari, Firme constructii, Hidroizolatii, ...

 • Divertisment

  Baruri, Puburi, Cluburi, Discoteci, ...

 • Educatie

  Biblioteci, Educatie, Galerii de ...

 • Liberi Profesionisti

  Electricieni, Zidari, Zugravi, Instalatori, ...

 • Lucruri de facut

  Distractii ...

 • Sanatate

  Infrumusetare, Stomatologie, Ginecologie, ...

 • Servicii

  Agentii imobiliare, Avocati, juristi, ...

 • Shopping

  Centre Comerciale, Alimentare, Articole ...

 • Turism

  Hoteluri, Pensiuni , Puncte Turistice, ...

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi pe mail noutati saptamanal

Aboneaza-te la newsletter

Salinele Roman

Str. Cernauti, nr. 97 A, vis-a-vis de Petrom

Adresa: Str. Cernauti, nr. 97 A, vis-a-vis de Petrom

Telefon: 0742 222 500; 0374 039 378

Website: www.salinasuceava.ro

Tur Virtual Salinele Roman

To view virtual tour properly, Flash Player 9.0.28 or later version is needed. Please download the latest version of Flash Player and install it on your computer.

La ieşirea din municipiul Suceava înspre Rădăuţi, pe strada Cernăuţi, chiar peste drum de benzinăria Petrom, s-a deschis începând de astăzi singura salină de suprafaţă din zona Moldovei, din cadrul Salinelor Roman, salină brevetată de OSIM, care certifică valoarea terapeutică a acesteia.
 

Salinele Roman poartă numele inventatorului lor, Nelu Ştefan Roman, din Târgu Mureş, care este cunoscut şi apreciat şi la nivel internaţional, fiind premiat în 2009 cu trei trofee la Târgul Internaţional de Invenţii de la Budapesta.
Roman este cel care în 2005 a contrazis mai toţi specialiştii în domeniu şi, după ani de muncă, le-a arătat că poate realiza şi o salină de suprafaţă, chiar mai eficientă şi cu rezultate terapeutice mult mai bune decât cele de adâncime.

Prima salină a deschis-o la Târgu Mureş, iar rezultatele au fost cât se poate de concludente: un studiu efectuat pe 2.500 de pacienţi cu probleme respiratorii trataţi la Salina Roman a indicat o ameliorare a simptomelor acestora cu aproximativ 87%.
Cu sprijinul financiar al unei familii din municipiul Suceava, inventatorul Roman a realizat o salină similară şi la Suceava, la a cărei inaugurare, organizată sâmbătă după-amiază, au fost prezenţi, alături de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Ilie, şi reprezentanţi ai mass-media.

Centrul Salinelor Roman Suceava dispune de un spaţiu de relaxare pentru adulţi, un spaţiu de joacă pentru copii şi un separeu destinat grupurilor de până la cinci persoane. Toate camerele sunt placate cu bulgări de sare neprelucraţi (cristalele de sare fiind active), cu o grosime medie de 30 de centimetri, fiind extraşi din Salina Praid (lângă Sovata). În total, la salina din Suceava s-au adus aproximativ 45 de tone de sare.

Pentru ca şedinţele de salinoterapie să fie cât mai plăcute şi utile în acelaşi timp, clienţii au la dispoziţie internet wireless, ziare, reviste, iar pentru cei mici jucării, cărţi de colorat etc.

Tarifele variază de la 12 lei şedinţa pentru copii, la 15 lei pentru  pensionari, şomeri, elevi şi studenţi, şi 18 lei pentru adulţi.

Pentru cei care doresc să se programeze la Salinele Roman Suceava,  administratorii au pus la dispoziţie două numere de telefon: 0742 222 500 şi  0374 039 378.

Media notelor: 5 ( 1 note)

0 persoane recomanda acest loc.

Adauga un comentariu:

(*) Campuri obligatorii