Unde ma cazez?

Unde mananc?

De unde cumpar?

Categorii:

 • Auto

  Auto, Scoli de Soferi, Benzinarii ...

 • Constructii

  Amenajari, Firme constructii, Hidroizolatii, ...

 • Divertisment

  Baruri, Puburi, Cluburi, Discoteci, ...

 • Educatie

  Biblioteci, Educatie, Galerii de ...

 • Liberi Profesionisti

  Electricieni, Zidari, Zugravi, Instalatori, ...

 • Lucruri de facut

  Distractii ...

 • Sanatate

  Infrumusetare, Stomatologie, Ginecologie, ...

 • Servicii

  Agentii imobiliare, Avocati, juristi, ...

 • Shopping

  Centre Comerciale, Alimentare, Articole ...

 • Turism

  Hoteluri, Pensiuni , Puncte Turistice, ...

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi pe mail noutati saptamanal

Aboneaza-te la newsletter

Data postarii:22 Aprilie 2015

Trimite pe Yahoo


SOLUŢII MODERNE DE AMENAJARE, LA CERAMICA STIL, DIN IULIUS MALL SUCEAVA

De ieri, clienţii Iulius Mall Suceava care doresc să îşi reamenajeze locuinţa au la dispoziţie showroomul Ceramica Stil, deschis la etaj, care le oferă soluţii moderne pentru un ambient elegant.

Pentru cei care vor să dea o nouă culoare locuinţei sau vor să o rearanjeze conform noilor tendinţe, Ceramica Stil este locul în care vor găsi ceea ce îşi doresc. Fie că vor un design în culori îndrăzneţe, un mobilier de baie la modă sau detalii care să pună în valoare spaţiul disponibil, specialiştii Ceramica Stil sunt pregătiţi să vină în întâmpinarea clienţilor cu idei unice şi materiale de cea mai bună calitate.

În noul showroom din Iulius Mall, sucevenii pot alege dintr-o diversitate de modele de gresie şi faianţă, în nuanţe, dimensiuni şi texturi variate, aduse exclusiv din SpaniaCeramica Stil este importator direct, materialele fiind selectate de la producători renumiţi în domeniu şi la preţuri avantajoase. Pentru că se pune accent pe calitate şi pe adaptarea la noile trenduri în amenajare, în portofoliul de produse comercializate în showroom se regăsesc şi numeroase modele de plăci de gresie şi faianţă decorative, cu motive florale, geometrice, peisaje şi alte detalii, care răspund oricăror preferinţe.

Ceramica Stil le oferă clienţilor soluţii complete pentru amenajarea optimă a băii, punând la dispoziţia acestora şi mobilier produs în Polonia. Iar cei care sunt în căutarea parchetului pentru locuinţă, aici vor găsi modele de calitate germană. În plus, în mod gratuit, specialiştii Ceramica Stil realizează simulări tridimensionale personalizate pentru fiecare client, asigurând consiliere în alegerea materialelornecesare şi transportul la domiciliu.   

Comentarii:

Adauga un comentariu:

(*) Campuri obligatorii