Unde ma cazez?

Unde mananc?

De unde cumpar?

Categorii:

 • Auto

  Auto, Scoli de Soferi, Benzinarii ...

 • Constructii

  Amenajari, Firme constructii, Hidroizolatii, ...

 • Divertisment

  Baruri, Puburi, Cluburi, Discoteci, ...

 • Educatie

  Biblioteci, Educatie, Galerii de ...

 • Liberi Profesionisti

  Electricieni, Zidari, Zugravi, Instalatori, ...

 • Lucruri de facut

  Distractii ...

 • Sanatate

  Infrumusetare, Stomatologie, Ginecologie, ...

 • Servicii

  Agentii imobiliare, Avocati, juristi, ...

 • Shopping

  Centre Comerciale, Alimentare, Articole ...

 • Turism

  Hoteluri, Pensiuni , Puncte Turistice, ...

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi pe mail noutati saptamanal

Aboneaza-te la newsletter

Trimite pe Yahoo


IULIUS MALL SI CINEMA CITY DESCHID UN MULTIPLEX CU 8 SALI DE CINEMA IN SUCEAVA

Din toamna acestui an, în Iulius Mall, bucovinenii se vor bucura de experienţa oferită de Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România. Cunoscutul lanţ internaţional de multiplexuri va deschide la Iulius Mall Suceava 8 săli complet digitalizate, cu peste 1.300 de locuri.

 

Cinematograful din Iulius Mall Suceava va ocupa o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, oferindu-le bucovinenilor posibilitatea de a viziona cele mai noi blockbustere hollywoodiene, disponibile şi în format 3D.

 

Cinematograful din Iulius Mall Suceava va oferi săli spaţioase, cu fotolii confortabile, de mari dimensiuni, dispuse în amfiteatru, ce conferă unghiuri perfecte de vizibilitate, dar şi proiectoare şi sisteme de sonorizare profesionale, pentru o calitate de neegalat a sunetului şi a imaginilor. „Ne bucură faptul că, prin colaborarea cu Cinema City, le vom oferi bucovinenilor experienţa cinematografică pe care şi-o doresc. Având alături un partener de încredere – parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa – avem certitudinea că noul multiplex din Iulius Mall Suceava va fi unul de top, dotat cu tehnologii de ultimă generaţie și pe care clienţii noştri îl vor îndrăgi”, a declarat Eduard Marcu, Shopping Center Manager Iulius Mall Suceava.

 

Despre Iulius Group

 

Grupul de companii Iulius este cel mai mare dezvoltator şi operator român de centre comerciale de tip mall, cu o experienţă de peste două decenii în retail-ul modern. Portofoliul companiei include o suprafaţă de peste 255.000 mp închiriabili. Ansamblul urbanistic multifuncţional Palas Iaşi – primul „lifestyle center” din ţară – şi patru mall-uri care funcționează sub brandul Iulius (în Iaşi, Timişoara, Cluj şi Suceava), reprezintă proiectele companiei, care s-au impus pe piața de profil. Datorită caracterului regional, mixului de chiriaşi şi ofertei de entertainment, mall-urile sunt lidere de piaţă în oraşele în care au fost dezvoltate. Anual, peste 58 de milioane de persoane vin la cumpărături şi îşi petrec timpul liber în mall-urile grupului de companii Iulius.

 

Iulius Mall Suceava a fost deschis publicului în 2008, în urma unei investiţii de peste 60 de milioane euro, revoluţionând piaţa regională de retail prin mixul de shopping-dining-entertainment. Cei aproximativ 50.000 mp închiriabili găzduiesc peste 150 de magazine.

 

Despre Cinema City România

 

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, lanțul de cinematografe clasat pe locul al doilea în Europa. Compania are multiplexuri în 13 orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iași, Ploiești, Pitești, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara. În total, Cinema City operează 18 multiplexuri, cu 168 de săli și 32.449 de locuri.

 

Cineworld Group este prezent în 9 țări, deținând 205 multiplexuri cu 1.890 săli, printre care se numără 23 de săli IMAX și 9 săli 4DX. Primul cinematograf al grupului a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997 și intrând în România în 2007.

Comentarii:

pauli marco din suceava

Postat la data de 19 Iunie 2015

cinema 3d in suceava un miracol

Speram din toata inima sa prindem si ziua asta..un cinema in 3d la suceava...ca sa nu mai facem km pina la botosani..si apoi o rusina mare ca un oras ca suceava sa nu aiba un cinema 3d

Adauga un comentariu:

(*) Campuri obligatorii