Unde ma cazez?

Unde mananc?

De unde cumpar?

Categorii:

 • Auto

  Auto, Scoli de Soferi, Benzinarii ...

 • Constructii

  Amenajari, Firme constructii, Hidroizolatii, ...

 • Divertisment

  Baruri, Puburi, Cluburi, Discoteci, ...

 • Educatie

  Biblioteci, Educatie, Galerii de ...

 • Liberi Profesionisti

  Electricieni, Zidari, Zugravi, Instalatori, ...

 • Lucruri de facut

  Distractii ...

 • Sanatate

  Infrumusetare, Stomatologie, Ginecologie, ...

 • Servicii

  Agentii imobiliare, Avocati, juristi, ...

 • Shopping

  Centre Comerciale, Alimentare, Articole ...

 • Turism

  Hoteluri, Pensiuni , Puncte Turistice, ...

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi pe mail noutati saptamanal

Aboneaza-te la newsletter

Data postarii:10 Iunie 2016

Trimite pe Yahoo


FESTIVALUL ZMEIELOR

Iulius Mall Suceava continuă să îi sărbătorească pe copii și în week-end, oferindu-le în dar evenimente captivante. Prichindeii sunt invitați să lanseze zmeie, să se joace, să se transforme în personajele lor preferate și să se fotografieze în ipostaze amuzante, iar cei mari sunt așteptați la Târgul Colecționarilor.

De vineri până duminică, în perioada 3 – 5 iunie 2016parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediție a Târgului Colecționarilor. Expozanți din toate colțurile țării le vor prezenta sucevenilor și nu numai obiecte aparte cu patina timpului. Mic mobilier, ceasuri, numismatică, filatelie, tablouri, statuete, bijuterii, cărți, argintărie și porţelanuri se numără printre piesele pe care clienții le vor găsi la târg.

Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 13.00, năzdrăvanii sunt așteptați să se bucure de o nouă zi amuzantă. În zona magazinelor pentru copii din Iulius Mall se va instala tărâmul desprins din desene animate. De la petrecere nu vor lipsi clovnul Bobo, Minnie și Mickey Mouse, Sponge Bob, Minionul Kevin și zânele. Distracția va fi asigurată și de jocurile interactive ale copilăriei și surprizele dulci. Din program nu lipsesc sesiunile de facepaintig și un photo corner, unde cei mici își pot crea amintiri hazlii, pe care le vor putea descărca de pepagina de Facebook Iulius Mall.

 

Spre seară, esplanada Iulius Mall se va transforma într-un loc plin de culoare, pentru că aici se va desfășura Festivalul Zmeielor. Fiecare copil va primi cadou un zmeu, din parteaIulius Mall, pe care îl va lansa spre cer. Dincolo de caracterul ludic, Festivalul Zmeielor le va oferi ștrengarilor prilejul de a interacționa cu alți copii de vârsta lor și de a se distra într-o manieră antrenantă. Cursa lor va fi răsplătită cu vouchere la Hopa Hopa, Fun Jump, Bucovina Turism Activ, Red Castle și Nan by Danina Line.

Comentarii:

Adauga un comentariu:

(*) Campuri obligatorii