Unde ma cazez?

Unde mananc?

De unde cumpar?

Categorii:

 • Auto

  Auto, Scoli de Soferi, Benzinarii ...

 • Constructii

  Amenajari, Firme constructii, Hidroizolatii, ...

 • Divertisment

  Baruri, Puburi, Cluburi, Discoteci, ...

 • Educatie

  Biblioteci, Educatie, Galerii de ...

 • Liberi Profesionisti

  Electricieni, Zidari, Zugravi, Instalatori, ...

 • Lucruri de facut

  Distractii ...

 • Sanatate

  Infrumusetare, Stomatologie, Ginecologie, ...

 • Servicii

  Agentii imobiliare, Avocati, juristi, ...

 • Shopping

  Centre Comerciale, Alimentare, Articole ...

 • Turism

  Hoteluri, Pensiuni , Puncte Turistice, ...

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi pe mail noutati saptamanal

Aboneaza-te la newsletter

Data postarii:10 Iunie 2016

Trimite pe Yahoo


EXPOZITIE ACVATICA

EXPOZIȚIE ACVATICĂ, în premieră la Shopping City Suceava

10 - 19 iunie 2016

 

Shopping City Suceava aduce în oraş o nouă expoziție pentru iubitorii de animale și viețuitoare deosebiteÎn perioada 10-19 iunie 2016, vino să descoperi fascinanta lume acvatică! Te așteaptă o expoziție cu peste 20 de specii de pești oceanici și exoticifrumuseți acvatice impresionante, numeroase specii de corali și nevertebrate, faună marină și de apă dulce, precum și reptile de apă sau specii diferite de broaște țestoase de apă. Expoziția este împărțită în două secțiuni cu tematică diferită, găzduind acvarii cu apă oceanică, dar și acvarii cu floră și faună de apă dulce, cu viețuitoare impresionante prin formă, coloristică și dimensiune.

În acvariile cu apă oceanică, vizitatorii pot admira murena mediteraneană, anghila conger, pești chirurg, pești clown, pești ”domnișoară cu trenă galbenă”, dar și numeroase specii de corali și nevertebrate marine. În secțiunea cu apă dulce veți găsi faimoșii piranha ai râului Amazon, scalari, peștele papagal, salamandra mexicană, peștele dragon, ciclidele africane ale Lacului Malawi și multe alte specii spectaculoase de pești. O atracție importantă a expoziției vor fi și reptilele de apă: tegu argentinian și varanus salvator, dar și câteva exemplare remarcabile de șerpi. În plus, cei mici vor putea cunoaște în realitate îndrăgitele personaje din desenele animate ”Finding Nemo” și ”Finding Dory”: peștele clown și peștele chirurg.

Expoziția este organizată în colaborare cu Dorin Șoimaru, un mare iubitor de animale, care adăpostește circa 400 de exemplare de animale exotice la "Colțul Zoologic" din Ilișești. Deși este privată, Grădina Zoologică Șoimaru se bucură de prezența a sute de animale, multe dintre ele exotice și neobișnuite, din America Centrală, America de Sud, Europa, Africa sau Australia.

Expoziția acvatică poate fi vizitată, zilnic, între orele 09:00 - 21:00, în incinta Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru toți vizitatorii.

Grupurile organizate se pot programa în prealabil la numărul de telefon: 0330 401 850 int 4.

Comentarii:

Adauga un comentariu:

(*) Campuri obligatorii