Unde ma cazez?

Unde mananc?

De unde cumpar?

Categorii:

 • Auto

  Auto, Scoli de Soferi, Benzinarii ...

 • Constructii

  Amenajari, Firme constructii, Hidroizolatii, ...

 • Divertisment

  Baruri, Puburi, Cluburi, Discoteci, ...

 • Educatie

  Biblioteci, Educatie, Galerii de ...

 • Liberi Profesionisti

  Electricieni, Zidari, Zugravi, Instalatori, ...

 • Lucruri de facut

  Distractii ...

 • Sanatate

  Infrumusetare, Stomatologie, Ginecologie, ...

 • Servicii

  Agentii imobiliare, Avocati, juristi, ...

 • Shopping

  Centre Comerciale, Alimentare, Articole ...

 • Turism

  Hoteluri, Pensiuni , Puncte Turistice, ...

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi pe mail noutati saptamanal

Aboneaza-te la newsletter

Trimite pe Yahoo


EVENIMENT DISNEY PENTRU COPII DESPRE ACTIVITATILE PREFERATE ALE DOCTORITEI PLUSICA IN WEEK-END LA IULIUS MALL SUCEAVA

Sâmbătă și duminică, pe 9 și 10 iulie 2016, fanii Disney Junior pot experimenta activităţile preferate ale Doctoriţei Pluşica. Începând cu ora 14:00, copiii sunt așteptați la Iulius Mall Suceava, în zona de activităţi special pregătită pentru ei.

La parterul Iulius Mall Suceava, micuții vor putea participa la numeroase activităţi inspirate de personajul îndrăgit de ei: vor putea colora, vor învăța să mânuiască stetoscopul,să consulte jucăriile de pluș din serial și vor putea câștiga premii Disney Junior.

Micii telespectatori o pot vedea pe „Doctorița Plușica” în fiecare zi, la Disney Junior, la 09:35, 13:25, 15:05 și 16:25. În plus, în noile episoade din sezonul 3, Familia Plușica adoptă un bebeluș, iar cei ce vor fi alături de Doctoriță vor vedea cum îl întâmpină. Oare va fi dificil pentru ea? Cum se va obișnui Doctorița Plușica cu ideea că acum atenția părinților se va împărți între ea și Donny? Și, cel mai important, cine va avea grijă de jucăriile bebelușului?

Prezentând particularitățile specifice poveştilor Disney - fantezia și împlinirea dorințelor – serialul animat pentru copii „Doctoriţa Pluşica” de la Disney Junior redă povestea unei fetițe grijulii, în vârstă de șase ani, care poate vorbi cu animalele de pluş și jucăriile de care are grijă în clinica sa. Când Plușica își pune stetoscopul, se întâmplă ceva magic: jucăriile, păpușile și animalele de pluş prind viață, iar ea poate comunica cu toate, inclusiv cu jucăriile aparținând prietenilor ei și altor copii din cartier.

Fiecare episod conține două povești de 11 minute în care Plușica și prietenii ei pun un diagnostic situației și au grijă de jucăriile în necaz. Personajele și temele prezentate sunt adresate tinerilor telespectatori și sunt concepute pentru a diminua spaimele copiilor cu privire la „ceea ce se întâmplă la vizita la medic pentru a scoate o așchie”. Multe din povestiri abordează în mod direct tipurile de probleme cu care părinții se confruntă cu copiii lor atunci când vine vorba de sănătate, igienă și îngrijire medicală.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care generaţii de consumatori o au cu poveştile şi personajele Disney, atât cele clasice, cât şi cele contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale.

Despre Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava este destinația regională de cumpărături și petrecere a timpului liber, care a revoluționat piața de retail prin mixul de shopping, dining și entertainment. Anual, peste 8,3 milioane de persoane vizitează Iulius Mall Suceava, pentru cele peste 170 de magazine ale brandurilor renumite, care oferă opţiuni variate de cumpărături, precum și pentru numeroase alte atracții: cel mai mare multiplex cinema din zona de nord a țării, spații de joacă pentru copii, patinoar sezonier, cel mai mare club de bowling şi biliard din Suceava, food court cu specific internațional, casino, hypermarket Auchan, magazin Bricostore și altele. Totodată, Iulius Mall Suceava le oferă clienților cele mai frumoase experiențe, completând oferta de shopping cu o agendă bogată de evenimente dedicate întregii familii: târguri tematice, concerte, festivaluri de muzică și dans, ateliere de creație, competiții sportive, expoziții etc.

Comentarii:

Adauga un comentariu:

(*) Campuri obligatorii