Unde ma cazez?

Unde mananc?

De unde cumpar?

Categorii:

 • Auto

  Auto, Scoli de Soferi, Benzinarii ...

 • Constructii

  Amenajari, Firme constructii, Hidroizolatii, ...

 • Divertisment

  Baruri, Puburi, Cluburi, Discoteci, ...

 • Educatie

  Biblioteci, Educatie, Galerii de ...

 • Liberi Profesionisti

  Electricieni, Zidari, Zugravi, Instalatori, ...

 • Lucruri de facut

  Distractii ...

 • Sanatate

  Infrumusetare, Stomatologie, Ginecologie, ...

 • Servicii

  Agentii imobiliare, Avocati, juristi, ...

 • Shopping

  Centre Comerciale, Alimentare, Articole ...

 • Turism

  Hoteluri, Pensiuni , Puncte Turistice, ...

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi pe mail noutati saptamanal

Aboneaza-te la newsletter

Data postarii:10 Iunie 2016

Trimite pe Yahoo


AGENDA EVENIMENTELOR DIN WEEK-END LA IULIUS MALL

AGENDA EVENIMENTELOR DIN WEEK-END, LA IULIUS MALL: TÂRG HANDMADE, CONCURS DE ȘAH, SPECTACOL DE TALENTE, ATELIER DE CREAȚIE ȘI LECȚII DE DANS

 

Un nou sfârșit de săptămână bogat în evenimente pentru întreaga familie se anunță la Iulius Mall Suceava. Clienții pot combina sesiunile de cumpărături cu un târg de obiecte realizate manual, competiție de șah, spectacol de talente, activități pentru copii, atelier de creație și lecții de dans. 

De vineri până duminică, în perioada 27 – 29 mai 2016parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o nouă ediție a Târgului Handmade. Numeroși expozanți le vor propune clienților să aleagă obiecte unicatlucrate manual, cu multă măiestrie. Amatorii de articole handmade pot alege podoabe, cutii de bijuterii, tablouri, cosmetice naturale, accesorii vestimentare și multe altele.

Sâmbătă, de la ora 10.00, în sala de conferințe a Iulius Mall se desfășoară o competiție dedicată micilor iubitori ai sportului minții. Evenimentul este organizat de Palatul Copiilorși are scopul de a pune în valoare iscusința tinerilor jucători, precum și de a promova șahul în rândul copiilor. Participanții se vor întrece în strategii și mutări, miza fiind titlul de cel mai bun jucător de șah.

Ziua de sâmbătă include și alte atracții pentru copii. Cei mici sunt invitați la atelierul de creație, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, pentru o nouă activitate cu imaginație. De această dată, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco, prichindeii își vor demonstra îndemânarea în pictura pe ceramică, realizând, la alegere, o bombonierăsau un suport pentru instrumente de scris. Materialele necesare sunt puse la dispoziție de Iulius Mall, iar la final, cei mici își pot lua creațiile acasă.

De la ora 16.00, se dă startul distracției, la petrecerea clovnului Bobo. Năzdrăvanii vor avea prilejul de a se amuza alături de alți copii de vârsta lor și vor putea participa laconcursuri și jocuri special pregătite.

Tot sâmbătă, de la ora 18.00, la Iulius Mall se va desfășura concursul „Liceenii au Talent”. Organizat de Clubul de Marketing din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, evenimentul reunește 14 tineri dornici să impresioneze publicul cu priceperea lor. Participanții care vor urca pe scenă vor avea momente aparte, printre care și interpretări de muzică populară, hip – hop, beatbox și chitară.

Seara de sâmbătă le oferă melomanilor și un cadou muzical. De la ora 19.00librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava îi așteaptă pe toți pasionații de ritmuri la un concert acustic, susținut de Verniceanu Mihai Ionuţ (voce) și Daniel Irina (chitară).

Duminică, de la ora 17.00parterul Iulius Mall se transformă, din nou, în ring de dans. Profesioniștii Salsa Family îi vor ajuta pe cei prezenți să învețe pașii de latino caraibice, salsa, bachata şi merengue.

 

Comentarii:

Adauga un comentariu:

(*) Campuri obligatorii