Unde ma cazez?

Unde mananc?

De unde cumpar?

Categorii:

 • Auto

  Auto, Scoli de Soferi, Benzinarii ...

 • Constructii

  Amenajari, Firme constructii, Hidroizolatii, ...

 • Divertisment

  Baruri, Puburi, Cluburi, Discoteci, ...

 • Educatie

  Biblioteci, Educatie, Galerii de ...

 • Liberi Profesionisti

  Electricieni, Zidari, Zugravi, Instalatori, ...

 • Lucruri de facut

  Distractii ...

 • Sanatate

  Infrumusetare, Stomatologie, Ginecologie, ...

 • Servicii

  Agentii imobiliare, Avocati, juristi, ...

 • Shopping

  Centre Comerciale, Alimentare, Articole ...

 • Turism

  Hoteluri, Pensiuni , Puncte Turistice, ...

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi pe mail noutati saptamanal

Aboneaza-te la newsletter

Trimite pe Yahoo


Cel mai nou multiplex din oras se deschide in Shopping City Suceava!

Suceava, 1 februarie 2016: Shopping City Suceava le aduce sucevenilor un nou multiplexCine Grand va deschide anul acesta un nou cinematograf în Suceava, în incinta complexului comercial Shopping City Suceava. Astfel, lanțul internațional de cinematografe Cine Grand continuă investițiile în regiune, lansând în 2016 cel de-al doilea cinematograf din partea de nord a țării.

Deschiderea unui cinematograf în incinta Shopping City Suceava face parte din strategia centrului comercial de a-și întări prezența pe piața de retail din regiune. Astfel, în 2016, Shopping City Suceava crește numărul de opțiuni pe care le oferă clienților săi în ceea ce privește petrecerea timpului liber.

„Din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și de a oferi o paletă cât mai variată de servicii, ne bucurăm să anunțăm colaborarea dintre operatorul de cinematografe Cine Grand și Shopping City Suceava. Clienţii care vor vizita în 2016 centrul nostru comercial se vor putea bucura de servicii complete de retail și divertisment, în condiții excelente. Suntem extrem de încântați de parteneriatul cu Cine Grand și suntem siguri că prezența Cine Grand în Suceava va fi un plus pentru comunitate,” a declarat Mircea Petrariu, Center Manager Shopping City Suceava.

Deschiderea unui nou multiplex Cine Grand în Shopping City Suceava reprezintă pentru brand o continuare a investițiilor pe care le face în România. „Așa cum ne-am propus încă de la deschiderea primului multiplex Cine Grand în România, continuăm să investim și să creștem numărul cinematografelor noastre pe plan naţional. Un pas în acest sens este, bineînțeles, deschiderea unui nou multiplex, anul acesta, în Suceava” a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.

În 2016, Shopping City Suceava continuă procesul de consolidare a prezenței brandului pe piața de retail din județul Suceava și din regiune, unul dintre proiectele care îndeplinește această misiune fiind deschiderea unui multiplex. Cine Grand, un brand renumit la nivel international, atât în Europa și Asia, cât și în SUA, va inaugura un cinematograf și în incinta centrului comercial din Suceava.

 

Despre Shopping City Suceava

Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp. Deschis în aprilie 2008, Shopping City Suceava este primul parc de retail din judeţ. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 46.000 mp Shopping City Suceava  reuneşte peste 90 de magazine de renume naţional şi internaţional, printre care hypermarket-ul Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy, Decathlon, Baumax şi NewYorker. Shopping City Suceava este situat la 5 minute de centrul oraşului şi dispune de 1.300 de locuri de parcare. Alături de Shopping City Suceava, portofoliul rgo Real Estate Opportunities Fund (AREOF)  din România  include Shopping City Sibiu, Era Shopping Park Oradea şi Era Shopping Park Iaşi.

Despre Cine Grand

Cine Grand este parte a lanțului internațional Cine Grand Network, rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice. Pe lângă locațiile recent deschise în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în Europa, Asia și SUA. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Nord.

Comentarii:

Oana Popescu din Suceava

Postat la data de 03 Februarie 2016

Oare nu sunt destule ?

Salut, nu sunt destule deja ?, cel de la Modern si cel din IuliusMall, oare chiar isi are rostul sa mai facem inca unul ?. Pana acum multi ani, nu era nimic in Suceava, de ce oare nu s-ar fi facut atunci, sa zicem acum 5-6 ani! NU stiu cum se face ca in mai putin de 2 ani, apar nu unul, ci trei cinematografe ! Succes!

Adauga un comentariu:

(*) Campuri obligatorii