SPA HARIVEX

STR HUMORULUI nr. 101

http://www.suceava360.ro/suceava-SPA_HARIVEX-161.html

Adresa: STR HUMORULUI nr. 101

Telefon: 0749.953.148

Website: www.centru-spa.ro

Paseste intr-un spatiu al linistii si relaxarii, combinate armonios intr-un loc in care timpul sta pe loc si doar TU contezi.

Spa este una din cele mai bune terapii care te pot ajuta sa te relaxezi, este un bun remediu pentru gripa, acnee si in acelasi timp ajuta la pierderea kilogramelor in plus.

Spa este indicata pentru acele persoane care sufera de forme usoare de hipertensiune, astm bronsic, bronsita astmatiforma, contracturi musculare, leziuni musculare, boli reumatismale si este contraindicata personelor care prezinta boli inflamatorii acute interne, boli sexuale, tumori, boli venoase cronice, epilepsie, tulburari ale circulatiei cerebrale, infectii generale sau infarct de miocard in stadiu acut.

SPA HARIVEX, CLUB SPA SUCEAVA

Scopul principal al unei saune este relaxarea mentala, corporala si revigorarea generala. Temperatura si umiditatea aerului din sauna sunt doi parametri perceputi diferit de catre utilizatori.

Centre SPA Suceava, Centru Spa Suceava, Club SPA Suceava


Harta


Comentarii

nyc recomanda acest loc.

Stele acordate: 1 (din 5)

Postat la data de 05 Noiembrie 2010

Scump(chiar exagerat de scump) si prea multe restrictii. Nu am fost deloc incantat.Exista locuri in oras unde te poti distra beton fara sa platesti o caruta de bani.